5 november 2021 20:15 uur

Laurens Symfonisch - koor
Wiecher Mandemaker - dirigent
Hayo Boerema - orgel

Laurenskerk, Rotterdam

Beschouwingen over de nachtelijke hemel en de tot rust gebrachte wereld hoor je in het Abendlied van Wiecher Mandemaker. Vanuit die donkerte klinkt ook O Tod, wie bitter bist Du van Max Reger. Het programma voert je langs klanken uit hemelse sferen, Pater noster van Wiecher Mandemaker en de Beatitudes van Arvo Pärt, om vervolgens een gevoel van eeuwigheid op te roepen in Annum per annum van Arvo Pärt en het 40-stemmige Spem in alium van Thomas Tallis. Het concert eindigt in een jubelende lofzang op de muziek zelf met Laudes Organi van Zoltán Kodály.

Vrienden

We nodigen in het bijzonder onze Vrienden uit voor dit speciale concert. Na afloop volgt een Meet & Greet met een presentatie van onze toekomstplannen.

Onze Vrienden zijn apart geïnformeerd over deze avond. Log in als u Vriend bent, zodat u een vrijkaart kunt reserveren. Inloggen doet u rechtsboven bij "LOGIN". Na het inloggen krijgt u bij de kaartcategorieën hieronder "Vriend vrijkaart - vrije keuze zitplaats" te zien. Neemt u ook iemand mee die nog geen Vriend is, dan ontvangt u voor die persoon 20% korting.

Natuurlijk is ook iedereen die geen Vriend is van harte welkom om tegen betaling dit concert te bezoeken.

Corona-update 30 september

Afhankelijk van de persconferentie op 1 november is een coronatoegangsbewijs verplicht. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de maatregelen.

Standaard - vrije keuze zitplaats - 5 nov

€ 25.00

Luxe - gereserveerde plaats - 5 nov

€ 40.00

contact

Laurens Vocaal
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurensvocaal.nl (spaties verwijderen)
IBAN NL93 ABNA 0640 7556 66

contactformulier