17 april 2024 20:15 uur

Laurens Collegium
Academisten van de Laurens Kooracademie

Laurenskerk, Rotterdam

Eén van de specialiteiten van Laurens Vocaal is de uitvoering van composities voor koor en orgel. Maar wat komt er allemaal kijken bij het samenspel tussen de twee? In dit voorjaarsconcert van ons opleidingsprogramma, de Laurens Kooracademie, nemen we het Duitse romantische repertoire voor koor en orgel als uitgangspunt om die vraag uitgebreid te behandelen. De academisten zijn ditmaal studenten van Codarts. In de voorbereiding nemen wij zang- en orgelstudenten onder onze hoede en koordirectiestudenten gaan het concert dirigeren. Dirigent Wiecher Mandemaker en organist Hayo Boerema coachen de academisten, terwijl leden van het Laurens Collegium het koor van academisten van binnenuit versterken.


> wat is Laurens Kooracademie

Informatie over je kaarten

Standaardkaarten gekocht? Je kunt zelf een plaats uitkiezen in de Laurenskerk. De deuren gaan om 19.30 uur open.

Luxe kaarten gekocht? Meld je bij binnenkomst bij de vrijwilligers. Zij zullen je verder helpen wat betreft de plaatsen die voor je gereserveerd zijn.

Jongeren t/m 29 jaar kunnen sprinten op de avond zelf (niet in voorverkoop) op vertoon van leeftijd op legitimatiebewijs. Sprintkaartjes zijn € 10,-

Kies aantal kaarten

Standaard - vrije keuze zitplaats - 17 april

€ 25.00

Luxe - gereserveerde plaats - 17 april

€ 40.00

Rotterdampas - vrije keuze zitplaats - 17 april

€ 12.50

De Rotterdampas korting geldt alleen op vertoon van een geldige Rotterdampas bij de entree. Check Rotterdampas voor de voorwaarden van deze actie.

contact

Laurens Vocaal
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurensvocaal.nl (spaties verwijderen)
IBAN NL93 ABNA 0640 7556 66

contactformulier