15 november 2020 19:00 uur

Laurenscantorij & Laurensorkest
Wiecher Mandemaker - dirigent
Hayo Boerema - orgel
Martha Bosch - sopraan

Laurenskerk, Rotterdam

Begin je week met Bach! Zijn cantates plaatsen wij in hun oorspronkelijke context, ingebed in een kerkdienst. De cantatediensten duren een uur en zijn gratis toegankelijk, met collecte na afloop. Iedereen kan even tot rust komen in de prachtige, monumentale sfeer van de Laurenskerk.

Controleer kort van tevoren deze pagina nog een keer om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. We bereiden ook een livestream voor.

Aanmelden is verplicht volgens de huidige regelgeving. Er is vrije plaatskeuze. Dat wil zeggen dat de stoelen niet geplaceerd zijn. U ontvangt niet meteen, maar op de vrijdag voor de cantatedienst een bevestiging van uw aanmelding.

Update 4 november

Wij houden de ontwikkelingen in de gaten. Uiterlijk 11 november vindt u op deze plek meer informatie.

Update 11 november

De cantatedienst is verzet naar 22 november. Wie zich had opgegeven voor 15 november, heeft persoonlijk bericht gekregen.

Aanmelden

U kunt zich voor deze cantatedienst niet meer aanmelden. Als u hieronder uw gegevens invult, dan zetten we u op de wachtlijst voor 22 november.

 

Toegang vrij. Registreer hieronder uw plaats vanwege de coronamaatregelen.

Alle plaatsen voor deze uitvoering zijn gereserveerd. Wilt u op de wachtlijst gezet worden? Vul dan hieronder uw gegevens in. U ontvangt uiterlijk 1 dag voor de uitvoering bericht indien er alsnog plaatsen beschikbaar zijn voor u.

Uw gegevens worden bewaard tot 14 dagen na de uitvoering en enkel gebruikt voor de uitvoer van de landelijke coronamaatregelen.

contact

Laurens Vocaal
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurensvocaal.nl (spaties verwijderen)
IBAN NL93 ABNA 0640 7556 66

contactformulier