1 november 2023 20:15 uur

Laurenscantorij
Laurensorkest
Hayo Boerema - orgel
Wiecher Mandemaker - dirigent

Laurenskerk, Rotterdam

Een langgekoesterde wens van Hayo Boerema en Wiecher Mandemaker gaat met dit programma in vervulling. Nu het hoofdorgel in de Laurenskerk binnen afzienbare tijd gaat zwijgen vanwege de langverwachte restauratie, grepen zij hun kans. Poulencs orgelconcert zal flonkeren als nooit tevoren! Francis Poulenc liet zich voor zijn concert voor orgel, strijkers en pauken inspireren door Bachs Fantasie in g. Dit virtuoze werk is een kolfje naar de hand van onze Laurensorganist. Ook klinken vocale juweeltjes van Poulenc voor mannenkoor en vrouwenkoor. Deze laten zich op Allerheiligen prachtig combineren met Duruflés Requiem, dit keer in de versie voor koor, orgel, trompetten, pauken, harp en strijkers.

bekijk programmaboekje >

Informatie over je kaarten

Standaardkaarten gekocht? Je kunt zelf een plaats uitkiezen in de Laurenskerk. De deuren gaan om 19.30 uur open.

Luxe kaarten gekocht? Meld je bij binnenkomst bij de vrijwilligers. Zij zullen je verder helpen wat betreft de plaatsen die voor je gereserveerd zijn.

Jongeren t/m 29 jaar kunnen sprinten op de avond zelf (niet in voorverkoop) op vertoon van leeftijd op legitimatiebewijs. Sprintkaartjes zijn € 10,-

Kies aantal kaarten

Standaard - vrije keuze zitplaats - 1 nov

€ 25.00

Luxe - gereserveerde plaats - 1 nov

€ 40.00

Rotterdampas - vrije keuze zitplaats - 1 nov

€ 12.50

De Rotterdampas korting geldt alleen op vertoon van een geldige Rotterdampas bij de entree. Check Rotterdampas voor de voorwaarden van deze actie.

contact

Laurens Vocaal
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurensvocaal.nl (spaties verwijderen)
IBAN NL93 ABNA 0640 7556 66

contactformulier